ΑΕΚ: Η πρώτη του Μισελέν στα Σπάτα – «Περήφανος που είμαι εδώ, να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

22:04 - 05/08/2021

Ο Κλεμάν Μισελέν μετέβη στα Σπάτα αμέσως μετά την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με την ΑΕΚ και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση, ενώ δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα. Ευτυχισμένος που υπέγραψε στην ΑΕΚ δήλωσε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Κλεμάν Μισελέν.Το νέο ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Η πρώτη του Μισελέν στα Σπάτα – «Περήφανος που είμαι εδώ, να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Η πρώτη του Μισελέν στα Σπάτα – «Περήφανος που είμαι εδώ, να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Ο Κλεμάν Μισελέν μετέβη στα Σπάτα αμέσως μετά την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με την ΑΕΚ και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση, ενώ δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα. Ευτυχισμένος που υπέγραψε στην ΑΕΚ δήλωσε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Κλεμάν Μισελέν.Το νέο απόκτημα της […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαρλ Λεκλέρ: Από τη Formula 1 και τη Ferrari στο cockpit του μαχητικού Rafale

Καλοήθης υπερπλασία προστάτη:  Τα συμπτώματα, η ανώδυνη επέμβαση με λέιζερ και η ταχύτατη αποθεραπεία 

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ και τα ταξί της Αθήνας την Τετάρτη – Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία

Λαβρόφ σε Δύση: «Είναι σαφές ότι θέλετε κλιμάκωση του πολέμου – Διαβάστε προσεκτικά το νέο πυρηνικό μας δόγμα»

Ολιστική αντιμετώπιση γλοιωμάτων Εγκεφάλου

ΝΑΤΟ: Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα από τη Βόρεια Μακεδονία είναι η νέα Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Συμμαχίας