Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Βρανά- “Είμαι με την ψυχή στο στόμα”

20:18 - 03/08/2021

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης την πυρκαγιά η οποία ξέσπασε νωρίς το To άρθρο Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Βρανά- “Είμαι με την ψυχή στο στόμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Κραυγή αγωνίας για τη διάσωση ζώων

Παράλληλα με την αγωνία για τους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, εθελοντές δίνουν μάχη για να σωθούν ζώα -δεσποζόμενα και αδέσποτα- από τις φλόγες

Διαβάστε το στο in.gr

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σε μεγάλη αγωνία η Κατερίνα Βρανά για αγαπημένο της πρόσωπο

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη δίνουν οι Πυροσβέστες τις τελευταίες ώρες. Αρκετοί είναι αυτοί που αγωνιούν για τα δικά τους άτομα τα οποία μένουν στην ευρύτερη περιοχή. Ανάμεσα σε όσους αγωνιούν είναι και η Κατερίνα Βράνα. Η stand up comedian, μέσω ενός tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως αγαπημένο της πρόσωπο μένει στη «μέση της πυρκαγιάς». Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βρανά έγραψε: «Η νοσοκόμα μου, η γνωστή θεά Φωτεινή, που ανεβαίνουμε μαζί μου στη σκηνή, μένει στη μέση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη. Είμαι με την ψυχή στο στόμα».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ασφαλές το πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι

«Χθες το μεσημέρι, αμέσως μόλις εκδηλώθηκε η φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και λόγω της γειτνίασης της περιοχής με το πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεννόηση με την υπουργό Λίνα Μενδώνη, απομάκρυναν για προληπτικούς λόγους ιδιαίτερης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας αντικείμενα από... The post Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ασφαλές το πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Η Κατερίνα Βρανά αγωνιά για δικό της άνθρωπο

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη μαίνεται ανεξέλεγκτη και ήδη έχουν προκληθεί τεράστιες ζημιές. Φυσικά αρκετοί είναι αυτοί που αγωνιούν για αγαπημένα […] The post Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Η Κατερίνα Βρανά αγωνιά για δικό της άνθρωπο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βαρυμπόμπη: Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για Κατερίνα Βρανά: «Είμαι με την ψυχή στο στόμα»

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στο Twitter η Κατερίνα Βρανά με αφορμή τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Διαβάστε το στο queen.gr

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πύρινος εφιάλτης για τους κατοίκους - Όλες οι εξελίξεις

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Βαρυμπόμπη από το μεσημέρι της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για Κατερίνα Βρανά: «Είμαι με την ψυχή στο στόμα»

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στο Twitter η Κατερίνα Βρανά με αφορμή τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ηχηρό μήνυμα του Γκάρι Λίνεκερ – «Είμαστε σε ένα χάος»

Δείτε την ανάρτησή του στο Twitter

Διαβάστε το στο news.gr

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω»

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την φωτιά που ξέσπασε χθες, 3 Αυγούστου στην Βαρυμπόμπη. Η ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός και παρουσιάστρια ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της: «Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πληροφορίες για 80 καμένα σπίτι μέχρι τώρα!

Άρχισε σιγά-σιγά ο απολογισμός των ζημιών από τα μέρη που έχει πλέον περάσει η πυρκαγιά. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Βαρυμπόμπη: Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της

«Να ξέρω ποιον θα φτύσω»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»