Αθηναΐς Νέγκα: Παίρνει θέση υπέρ της Ιωάννας Τούνη μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή τους για τους Παξούς
14:54 - 03/08/2021
Σάλος έχει προκληθεί και πάλι γύρω από το όνομα της Ιωάννας Τούνη μετά από μια δήλωση
To άρθρο Αθηναΐς Νέγκα: Παίρνει θέση υπέρ της Ιωάννας Τούνη μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή τους για τους Παξούς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αθηναΐδα Νέγκα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη μετά τον σάλο για τους Παξούς
Αντιδράσεις προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη με ένα σχόλιο το οποίο έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους Παξούς. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και influencer στην ανάρτηση της παραπονέθηκε επειδή οι ταβέρνες στους Παξούς, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού ήταν κλειστές. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε αρκετές αρνητικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα η Ιωάννα Τούνη να δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολίων. Η Ιωάννα Τούνη, επέλεξε ξανά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να ξεσπάσει κατά όσων την κατέκριναν. «Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr