Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οικογενειακή βόλτα στα νότια προάστια [pics]

20:36 - 15/12/2019

Η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε την Κυριακή της μαζί με τους δύο γιους της, Άρη και Νικήτα αλλά και τον πατέρα τους, Δημήτρη Αργυρόπουλο. The post Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οικογενειακή βόλτα στα νότια προάστια [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οικογενειακή βόλτα στα νότια προάστια

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και χρόνια, όμως έχουν δημιουργήσει μια δυνατή σχέση και παραμένουν μια όμορφη οικογένεια. Οι δύο γιοι τους, Άρης και Νικήτας αποτελούν όλη τους τη ζωή και φυσικά οι δυο τους χαίρονται να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Δεδομένου … The post Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οικογενειακή βόλτα στα νότια προάστια appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»