Ιακωβίδης: Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ – Δέχομαι «επίθεση αγάπης»
11:12 - 03/08/2021
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την άρση βαρών άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ιακωβίδης.«Δέχομαι ‘επίθεση αγάπης’ που δε με περίμενα. Δέχομαι πολλή πίεση για την απόφαση (να σταματήσω). Είναι και λίγο ότι δε θέλω να σταματήσω, θα δούμε» σχολίασε. «Αντιμετωπίζω και πρόβλημα στον καρπό ενδεχομένως να χρειαστεί να χειρουργηθώ. Δεν […]
Το άρθρο Ιακωβίδης: Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ – Δέχομαι «επίθεση αγάπης» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Ιακωβίδης: «Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ, ούτε θέλω να πάρω λεφτά»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ολοκλήρωσε το ταξίδι του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κι επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (2/8) στην Ελλάδα, γνωρίζοντας την αποθέωση στο “Ελ. Βενιζέλος”. Ο 30χρονος αρσιβαρίστας, Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος συγκλόνισε με τις δηλώσεις του στο Τόκιο μετά το τέλος του αγώνα του, μίλησε στον ΣΚΑΙ κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ... Περισσότερα
To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης: «Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ, ούτε θέλω να πάρω λεφτά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘοδωρής Ιακωβίδης: Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ – Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και ίσως χρειαστεί χειρουργείοΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘοδωρής Ιακωβίδης: «Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ, ούτε θέλω να πάρω λεφτά»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ολοκλήρωσε το ταξίδι του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κι επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (2/8) στην Ελλάδα, γνωρίζοντας την αποθέωση στο “Ελ. Βενιζέλος”. Ο 30χρονος αρσιβαρίστας, Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος συγκλόνισε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θοδωρής Ιακωβίδης: «Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ, ούτε θέλω να πάρω λεφτά»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΘοδωρής Ιακωβίδης: Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ και δεν θέλω να πάρω (vid)
Για τον καταιγισμό μηνυμάτων και τη στήριξη που έχει λάβει, καθώς και για το αν θα συνεχίσει στην άρση βαρών, μίλησε ο Θοδωρής Ιακωβίδης. «Όσοι ήταν στο αεροδρόμιο, είναι όλοι φίλοι μου. Είναι εκείνοι που είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τους ευχαριστώ πολύ που ήρθαν. Και τις τελευταίες...
Διαβάστε το στο crashonline.grΘοδωρής Ιακωβίδης: Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ
“Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω” Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την άρση βαρών. «Δέχομαι ”επίθεση αγάπης” που δεν περίμενα. Δέχομαι πολλή πίεση για την απόφαση (να σταματήσω). Είναι και λίγο ότι δε θέλω να σταματήσω, θα δούμε. Αντιμετωπίζω και πρόβλημα στον καρπό ενδεχομένως […]
Διαβάστε το στο topnews.gr