Χαρά Παππά: “Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα, οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές”

09:44 - 03/08/2021

Τη Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στον To άρθρο Χαρά Παππά: “Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα, οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χαρά Παππά εξομολογείται: «Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα»

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Χαρά Παππά μέσα από τα social media. Η πρώην παίκτρια του GNTM που είχε υπάρξει και ζευγάρι με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story της γιατί έχει αδυνατίσει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα. Η Χαρά Παππά έχει αναμφίβολα μια εντυπωσιακή εμφάνιση και την περίοδο που […] The post Η Χαρά Παππά εξομολογείται: «Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας