Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος τα… πέταξε και πόζαρε topless στην ταράτσα της

08:24 - 03/08/2021

Τη “λύση” στο πρόβλημα με τον καύσωνα βρήκε η Έλενα Κώνστα. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού τους […] The post Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος τα… πέταξε και πόζαρε topless στην ταράτσα της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Κώνστα τα… πέταξε και πόζαρε topless στην ταράτσα της (ΕΙΚΟΝΑ)

«Παιδιά μιλάμε για ΖΕΣΤΗΗΗ… Αύγουστος με καύσωνα στην Αθήνα… εγώ αυτή τη λύση βρήκα! Εσείς πώς την παλεύετε;», έγραψε η Έλενα Κώνστα στην ανάρτησή της.   View this post on Instagram   A post shared by Έλενα Κώνστα (@kwnstaelena)

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και πόζαρε topless (φωτο)

Η Έλενα Κώνστα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού τους και τα… πέταξε! Έμεινε topless και πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό. «Παιδιά μιλάμε για ΖΕΣΤΗΗΗ… Αύγουστος με καύσωνα στην Αθήνα… εγώ αυτή τη λύση βρήκα! Εσείς πώς την παλεύετε;», έγραψε η Έλενα Κώνστα στην ανάρτησή της. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Έλενα Κώνστα… View this post on Instagram A post shared by Έλενα Κώνστα (@kwnstaelena)

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γνωστή ελληνίδα δημοσιογράφος ανέβηκε στην ταράτσα γυμνή, λόγω του καύσωνα

«Παιδιά μιλάμε για ζέστη» έγραψε.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»