Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το κύμα συμπαράστασης – “Έκανα ό,τι μπορούσα”
12:28 - 01/08/2021
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης προκάλεσε τεράστια συγκίνηση στο Πανελλήνιο, ύστερα την εξομολόγηση ψυχής που έκανε μετά τους
To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το κύμα συμπαράστασης – “Έκανα ό,τι μπορούσα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram – «Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω όλους»
Ο Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την απίστευτη στήριξη προς το πρόσωπό τουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάθεση ψυχής
Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε τους πάντες, έκανε ο έλληνας πρωταθλητής της Άρσης Βαρών, Θοδωρής Ιακωβίδης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΘοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram – «Δεν έχω λόγια» (ΦΩΤΟ)
Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram – «Δεν έχω λόγια» (ΦΩΤΟ)
01/08/2021
Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε σήμερα ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά τον χαμό που έγινε σε όλη την Ελλάδα με τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που έκανε on camera. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, ο λογαριασμός του οποίου έχει φτάσει τις 122 χιλιάδες followers, ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξή τους.
«Έκανα ότι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου…. 11ος, όπως και στο Ρίο… Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα… Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι αυτό και σα
Διαβάστε το στο filathlos.gr