Οικονόμου: «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια του Γκολομέεβ»

07:38 - 01/08/2021

Ο προπονητής του πέμπτου ολυμπιονίκη στα 50μ. Ελεύθερο Κριστιάν Γκολομέεβ, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Απέργης εξομολογείται: «Είμαι περήφανος για το πού γεννήθηκα, για το επίθετό μου»

«Ήρθαμε στην Ελλάδα για οικονομικούς λόγους, η Αλβανία διαλυόταν τότε», λέει ο Γιάννης Απέργης. Για την εποχή που ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα, τονίζοντας παράλληλα πως είναι πολύ περήφανος για την καταγωγή του, μίλησε ο Γιάννης Απέργης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού. Γιατί πήρε την απόφαση η οικογένειά ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Απέργης εξομολογείται: «Είμαι περήφανος για το πού γεννήθηκα, για το επίθετό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Οικονόμου: «Περήφανος για την προσπάθεια του Κρίστιαν»

Υπερήφανος για την προσπάθεια του Κρίστιαν Γκολομέεβ στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, δήλωσε ο Άκης Οικονόμου.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μάσιμο Καντσελιέρι: «Καντσελιέρι: «Δεν ξέρω τι έγινε, σταμάτησαν να παίζουν άμυνα ενώ δεν είχαν καθαρό μυαλό»»

Λιετκαμπέλις - Νεπτούνας 81-89: «Διπλό» με 21 πόντους του Αγραβάνη

Κοσίδης: Βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς και έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα

Ειδικός εξηγεί γιατί το No Nut November είναι... επικίνδυνο

Ηρακλής: Απέλυσε τον Στάικο μετά από 24 ημέρες και έβγαλε ανακοίνωση κατά των παικτών

Παναιτωλικός: Τι δήλωσε ο Λιάβας για τη ξεχωριστή αφιέρωσή του (vid)