Κριστιάν Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά η πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι λίγο»

05:14 - 01/08/2021

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, μένοντας εκτός τριάδας στον τελικό 50μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν λίγο στεναχωρημένος μετά την πέμπτη θέση, μιας κι όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος κυνηγούσε ένα μετάλλιο. «Είμαι λίγο απογοητευμένος, κυνήγαγα το μετάλλιο. Μπήκα τελικό, 5η θέση δεν είναι και λίγο. ... Περισσότερα To άρθρο Κριστιάν Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά η πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι λίγο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη «νίκη» στις εκλογές συνέδρων: Και οι δύο πλευρές λένε ότι κερδίζουν

ΟΙ ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράν να μην επιτεθούν ξανά στο Ισραήλ: «Δεν θα μπορέσουμε να τους συγκρατήσουμε»

Super League: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η χορταστική ισοπαλία στη Λεωφόρο – Βαθμολογία, φάσεις, γκολ

Μαρούσι – ΠΑΟΚ 80-81: Άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων και πήρε αγχωτικό «διπλό»

Formula 1: Ματαιώθηκαν οι δοκιμές κατάταξης στη Βραζιλία λόγω καταιγίδας

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε γκολ νίκης για την Μπενφίκα στην έδρα της Φαρένσε