Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα»
09:58 - 31/07/2021
Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου, όπου μίλησε, […]
The post Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάρμεν Ρουγγέρη – «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα»
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνέντευξή της αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής
Διαβάστε το στο in.grΚάρμεν Ρουγγέρη – «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα»
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνέντευξή της αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγκινεί η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα»
Περάσατε οικονομικές δυσκολίες στα πρώτα χρόνια του γάμου σας; Ναι, ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε, εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠοια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα;
Γεωργία Τσιαρλή ClockDate and time that the article is published or last modified31/07/2021 22:15 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, λόγω οικονομικών δυσκολιών....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα;
Διαβάστε το στο spoilersΠοια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα;
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Άλλωστε, στα απλά και «θνητά» είναι πάντα τα καλύτερα!
Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΚάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα»
«Βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr