Θοδωρής Ιακωβίδης: Με λυγμούς το αντίο του Έλληνα πρωταθλητή
09:48 - 31/07/2021
Συγκλόνισε ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης.Ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Έλληνας πρωταθλητής αποχαιρέτησε το άθλημα με λυγμούς. «Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω», δήλωσε. «Έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Ιακωβίδης: Συγκίνησε και προβλημάτισε ο Ελληνας αθλητής
Την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών λόγω οικονομικών δυσχερειών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σε ένα μήνυμα που συγκίνησε αλλά και που προβλημάτισε για τις συνθήκες με τις οποίες αθλητές που δεν έχουν δίπλα τους μεγάλους χορηγούς...
The post Θοδωρής Ιακωβίδης: Συγκίνησε και προβλημάτισε ο Ελληνας αθλητής appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr