Γκολομέεβ – «Πιο κοντά στο όνειρο»

09:25 - 31/07/2021

Το σύνθημα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου έδωσε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά τη μεγάλη του πρόκριση στα 50μ. ελεύθερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν είχε κρύψει ότι ο μεγάλος στόχος του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου. Έτσι, στις πρώτες του δηλώσεις...

Διαβάστε το στο Zougla

Γκολομέεβ – «Πιο κοντά στο όνειρο»

Το σύνθημα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου έδωσε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά τη μεγάλη του πρόκριση στα 50μ. ελεύθερο.

Διαβάστε το στο in.gr

Γκολομέεβ: Πιο κοντά στο όνειρο

Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε τα ξημερώματα στον τελικό των 50μ ...

Διαβάστε το στο real.gr

Γκολομέεβ: «Πιο κοντά στο όνειρο»

Ο πρώτος μεγάλος στόχος του Κριστιάν Γκολομέεβ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο επιτεύχθηκε.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος»

Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος» 01/08/2021 Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν είχε κρύψει ότι ο μεγάλος στόχος του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου. Ετσι, στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τον τελικό των 50μ. ελεύθερο, δεν μίλησε με την ικανοποίηση της πέμπτης θέσης, αλλά με την απογοήτευση της απώλειας του μεταλλίου, το οποίο ήταν μέσα στις δυνατότητές του, με βάση τις επιδόσεις που σημείωσαν ο δεύτερος και ο τρίτος (ο Γάλλος Φλοράν Μανοντού και ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φράτους αντίστοιχα). «Είμαι λίγο απογοητευμένος, για να πω την αλήθεια κυνήγαγα το μετάλλιο. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος με την πέμπτη θ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)