Η Σοφία Φιλιππίδου απαντά για την Αγγελική Νικολούλη – Τι της είχε πει για το ρόλο της στους “Δύο Ξένους”;

14:42 - 15/12/2019

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Φιλιππίδου, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Η Σοφία Φιλιππίδου απαντά για την Αγγελική Νικολούλη – Τι της είχε πει για το ρόλο της στους “Δύο Ξένους”; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Φιλιππίδου: Τι της είχε πει η Αγγελική Νικολούλη όταν τη σατίρισε στους «Δύο Ξένους»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε σήμερα η ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο που είχε υποδυθεί The post Σοφία Φιλιππίδου: Τι της είχε πει η Αγγελική Νικολούλη όταν τη σατίρισε στους «Δύο Ξένους»; (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Σοφία Φιλιππίδου αποκαλύπτει τι της είπε η Αγγελική Νικολούλη όταν την υποδύθηκε στους «Δύο Ξένους»

ΕΛΛAΔΑ  Και για το ρόλο που είχε παίξει στους “Δύο Ξένους” και είχε αφήσει εποχή μίλησε η Σοφία Φιλιππίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open TV.  «Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα κι εγώ συνεχίζω την παράδοση. Έχω ρούχα για να ντύσω 20 άτομα σε παράσταση. Είμαι καλή στο να μεταδίδω μια γνώση, αλλά δεν πέτυχα σαν δασκάλα γερμανικών. Δίδασκα γερμανική γλώσσα. Σε οκτώ χρόνια κατάφερα να πάω μέχρι την ένατη σελίδα της διδακτέας ύλης. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Το “ρ” ήταν ένα ζήτημα μιας μικρής αναπηρίας, αλλά ήμουν άριστη και οι καθηγητές μου θεωρούσαν ότι ήμουν γεννημένη για την τέχνη. Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου. Αν ξαφνικά το πω θα τρομάξω», είπε αρχικά η Σοφία Φιλιππίδου. Η γν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σοφία Φιλιππίδου: Τι της είχε πει η Αγγελική Νικολούλη όταν τη σατίρισε στους «Δύο Ξένους»;

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Φιλιππίδου, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ρόλο που είχε παίξει στους “Δύο Ξένους” και είχε αφήσει εποχή. «Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα κι εγώ συνεχίζω την παράδοση. Έχω ρούχα για να ντύσω 20 άτομα σε παράσταση. Είμαι καλή στο να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»