Ολυμπιακοί Αγώνες - Παπαχρήστου: «Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα»
14:48 - 30/07/2021
Ολυμπιακοί Αγώνες - Παπαχρήστου: «Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα»
30/07/2021
Για την προσπάθεια που έκανε στον προκριματικό του τριπλούν μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου.
Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν βρήκε το καλό άλμα και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Μετά το τέλος της προσπάθειάς της σημείωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα. Προσπάθησαν να εκτελέσω όλα τα άλματά μου σωστά. Έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν από την πλευρά μου. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό για να το ευχαριστηθώ εγώ, η οικογένειά μου και όλοι όσοι με παρακολουθούσαν. Δεν είναι θέμα απειρίας γιατί έχω αγωνιστεί ξανά σε Ολυμπιακούς πα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαχρήστου: «Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα» (vid)
Η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του τριπλούν Γυναικών, εξηγώντας πως προσπάθησε να εκτελέσει σωστά όλα τα άλματά της και ότι ο αποκλεισμός δεν ήταν θέμα απειρίας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠαπαχρήστου: «Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα» (vid)
Η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του τριπλούν Γυναικών, εξηγώντας πως προσπάθησε να εκτελέσει σωστά όλα τα άλματά της και ότι ο αποκλεισμός δεν ήταν θέμα απειρίας
Διαβάστε το στο GazzettaΟλυμπιακοί Αγώνες 2020 - Μαυρωτάς για Ιακωβίδη: «Συγκινητικό αντίο, αντίξοες συνθήκες»
Δείτε το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, με αφορμή την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Θοδωρή Ιακωβίδη.
Διαβάστε το στο fosonline.gr