«Ξαναχτυπά» η Μαρία Ιωαννίδου: Η ατάκα της για τον Πέτρο Φιλιππίδη
11:46 - 30/07/2021
Η Μαρία Ιωαννίδου υποστήριξε ότι δέχτηκε ακόμη και απειλητικά τηλεφωνήματα από συναδέρφους της, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε πένθος»
«Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη», λέει η Μαρία Ιωαννίδου. Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τα απειλητικά τηλεφώνημα που δέχτηκε από συναδέλφους της. «Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, μου έλεγαν “γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις…”. Τίποτα δεν στηρίζω, εγώ ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε πένθος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Ιωαννίδου: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι μετά τις χθεσινές της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Ιωαννίδου: «Και εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης»
Μαρία Ιωαννίδου: «Και εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης» «Συμπαραστέκομαι στα κορίτσια. Τελείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ. Ο Πέτρος “πέθανε”, τελείωσε, τι άλλο θέλετε;», είπε η Μαρία Ιωαννίδου. Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» μίλησε ο Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω όμως […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΞαναχτύπησε η Μαρία Ιωαννίδου: «Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη»
Ξαναχτύπησε η Μαρία Ιωαννίδου: «Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη» Μετά τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε στο “Καλοκαίρι not” για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε εκ νέου στην εκπομπή του Open. Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής. «Δέχτηκα απειλητικά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr