Οι αγαπησιάρικες ευχές της Βάσως Λασκαράκη στον Λευτέρη Σουλτάτο για την γιορτή του

13:00 - 15/12/2019

Ο Λευτέρης Σουλτάτος σήμερα γιορτάζει και η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της με τον πιο γλυκό τρόπο. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία του σύζυγου της στον λογαριασμό της στο instagram και έγραψε: "Χρόνια πολλά αγάπη μου... Να είσαι ευλογημένος!". Φυσικά τα like και οι ευχές έπεσαν βροχή!

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η βεράντα του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο είναι τεράστια

Η βεράντα του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου είναι τεράστια. Το τραπέζι της είναι από τζάμι στο πάνω μέρος. Η ηθοποιός όποτε έχει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει στιγμές στο σπίτι με τον σύζυγο της και την κόρη της. Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr The post Η βεράντα του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο είναι τεράστια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή ευχή στον Λευτέρη Σουλτάτο για τη γιορτή του!

Σήμερα ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει την ονομαστική γιορτή του και η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από το Instagram. The post Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή ευχή στον Λευτέρη Σουλτάτο για τη γιορτή του! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει