Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι άρρωστος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός... και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διαστροφές»
12:22 - 29/07/2021
«Ο Χέμινγουεϊ ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος, όμως, μας άφησε ένα μεγάλο έργο, ακόμα κι ο Μεγαλέξανδρος είχε μία διαστροφή» - «Με βίασε και εμένα ο θείος μου. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει;» είπε η Μαρία Ιωαννίδου
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΤΙ ΛΕΝΕ;;; Μαρία Ιωαννίδου για την υπόθεση Φιλιππίδη: «Ακόμα και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μία διαστροφή»
Δηλώσεις που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα social media.
Το άρθρο ΤΙ ΛΕΝΕ;;; Μαρία Ιωαννίδου για την υπόθεση Φιλιππίδη: «Ακόμα και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μία διαστροφή» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης είναι άρρωστος. Και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διαστροφές»
Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης είναι άρρωστος. Και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διαστροφές» Το θέατρο λέει χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – «Με βίασε και εμένα ο θείος μου. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση» Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Μαρία Ιωαννίδου αναφορικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος είναι κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΜαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι άρρωστος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός» – «Και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διαστροφές»
Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει και η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου, πρώην σύζυγος του μεγάλου Φρέντυ Γερμανού. Η ηθοποιός ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης «μπορεί να είναι άρρωστος, όμως η ίδια δεν χαίρεται για την εξέλιξη της υπόθεσής του, γιατί το θέατρο χάνει έναν μεγάλο ηθοποιό». «Θέλω να πούμε ότι σήμερα δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα […]
The post Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι άρρωστος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός» – «Και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διαστροφές» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr