Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος»

12:06 - 29/07/2021

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον κορονοϊό που πέρασε, αλλά και […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος»

«Δεν χαίρομαι όταν ένας άνθρωπος παθαίνει κάτι κακό. Απλά χαίρομαι που απονέμεται δικαιοσύνη», δηλώνει ο Ορέστης Τζιόβας

Διαβάστε το στο in.gr

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον κορονοϊό που πέρασε, αλλά και για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Νόσησα από κορονοϊό ενώ είχα κάνει την πρώτη δόση του Astra Zeneca 15 μέρες πριν, η οποία βοήθησε και αυτή, μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι παίξε γέλασε ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Χαίρομαι που απονέμεται δικαιοσύνη»

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»