Ξάφνιασε η Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα»

11:54 - 29/07/2021

Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για […] The post Ξάφνιασε η Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Μαρία Ιωαννίδου: «Ψυχικά άρρωστος ο Πέτρος Φιλιππίδης»

«Χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Να μην πούμε ότι είναι χαρούμενη μέρα. Να πούμε ότι είναι άρρωστος» δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Διαβάστε το στο in.gr

Καταγγελία από την Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα! Είναι έχει διαστροφή»

Χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη! Αφού δυο άτομα από το πάνελ της εκπομπής πλακώθηκαν με ανοιχτές τις κάμερες, συνδέθηκε τηλεφωνικώς η Μαρία Ιωαννίδου, για να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται στο θέατρο τον τελευταίο καιρό! Μεταξύ άλλων... The post Καταγγελία από την Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα! Είναι έχει διαστροφή» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καταγγελία από την Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα! Eχει διαστροφή»

Χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη! Αφού δυο άτομα από το πάνελ της εκπομπής πλακώθηκαν με ανοιχτές τις κάμερες, συνδέθηκε τηλεφωνικώς η Μαρία Ιωαννίδου, για να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται στο θέατρο τον τελευταίο καιρό! Μεταξύ άλλων πέταξε τεράστια βόμβα αφού αποκάλυψε […] Το άρθρο Καταγγελία από την Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα! Eχει διαστροφή» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ανάγκη από ψυχολόγο, έχει διαστροφή – Μου την «έπεσε» και εμένα

«Πονάω για τη γυναίκα του και το παιδί του»

Διαβάστε το στο news.gr

Δήλωση σοκ από τη Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Είναι άρρωστος, έχει διαστροφή! Την έπεσε και σε μένα (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως έπρεπε να να πάει φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη γιατί το θέατρο χάνει έναν “σπουδαίο” ηθοποιό. Στην τοποθέτησή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τους ξάφνιασε όλους η Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα

«Χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του», είπε – «Εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τους ξάφνιασε όλους η Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: Μου την έπεσε κι εμένα. Απλώς δεν με βίασε

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκάλυψε ότι υπήρξε και η ίδια παραλίγο θύμα του.Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ιωαννίδου εκφράζει μια ρηξικέλευθη θέση για κάποιο θέμα της επικαιρότητας.  Όμως, η σημερινή της τοποθέτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» προκάλεσε πραγματικό σοκ στην παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Σχολιάζοντας την προφυλάκιση του ηθοποιού, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Δεν είναι μία χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Έπρεπε να πάει φυλακή. Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ο Πέτρος. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει να πει. Σίγουρα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»