«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik όλο φιλιούνται σε δημόσιους χώρους, το κάνεις μία, δύο, εδώ συνέχεια»

12:36 - 15/12/2019

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” πως τσάκωσε σε μαγαζί στη Βουκουρεστίου την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Snik […] The post «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik όλο φιλιούνται σε δημόσιους χώρους, το κάνεις μία, δύο, εδώ συνέχεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik όλο φιλιούνται σε δημόσιους χώρους, το κάνεις μία, δύο, εδώ συνέχεια" (VIDEO)

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Μάλιστα ο Παύλος Σταματόπουλος, μέσα από την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", αποκάλυψε ότι τους συνάντησε τυχαία και ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. "Σας είπα ότι είδα την Ηλιάνα; Πήγα να πάρω δώρα από το κεντρικό μαγαζί εκεί στη Σταδίου, το μεγάλο. Ανέβαινα τη Βουκουρεστίου και βλέπω μια κοπέλα με το αγόρι της να… χαμός! Καθόντουσαν σε ένα τραπεζάκι, στο γωνιακό μαγαζί, το γνωστό. Και λέω τι ωραίο ζευγάρι, διαχυτικό…Και βλέπω την Ηλιάνα με τον Snik", είπε μεταξύ άλλων. "Από όλο αυτό που είπες, ξέρεις τι κρατάω εγώ; Ότι αυτό το ζευγάρι φιλιέται συνέχεια σε δημόσιους χώρους. Κάτσε ρε Σίσσυ, τι ερωτευμένοι άνθρωποι; Θα ήσουν με κά

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»