Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “To θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;”

11:24 - 29/07/2021

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “To θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «To θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;»

Η ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι “άρρωστος” ωστόσο εκείνη δε χαίρεται γιατί το θέατρο χάνει έναν “σπουδαίο” ηθοποιό. Ακόμα, η Μαρία Ιωαννίδου είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης πάντα είχε μια “παράξενη” αδυναμία στο γυναικείο φύλο και πως και η ίδια είχε μπει στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε, είναι η ανθρώπινη φύση!» (video)

«Θέλω να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει» είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Μαρία Ιωαννίδου...

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Χάνουμε ένα σπουδαίο ηθοποιό. Και μένα με βίασε ο θείος μου τι να κάνουμε;

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων, έριξε τη βόμβα ότι έχει πέσει θύμα βιασμού... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Χάνουμε ένα σπουδαίο ηθοποιό. Και μένα με βίασε ο θείος μου τι να κάνουμε;

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρία Ιωαννίδου υπέρ Φιλιππίδη: «Το θέατρο χάνει ένα σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;»

Μαρία Ιωαννίδου υπέρ Φιλιππίδη: «Το θέατρο χάνει ένα σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;» Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ”. Η ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «To θέατρο χάνει έναν μεγάλο ηθοποιό. Χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του»

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «To θέατρο χάνει έναν μεγάλο ηθοποιό. Χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του» Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” . Η  γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι “άρρωστος” ωστόσο εκείνη δε χαίρεται […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»