Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “To θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;”
11:24 - 29/07/2021
Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ”
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “To θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «To θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;»
Η ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι “άρρωστος” ωστόσο εκείνη δε χαίρεται γιατί το θέατρο χάνει έναν “σπουδαίο” ηθοποιό. Ακόμα, η Μαρία Ιωαννίδου είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης πάντα είχε μια “παράξενη” αδυναμία στο γυναικείο φύλο και πως και η ίδια είχε μπει στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε, είναι η ανθρώπινη φύση!» (video)
«Θέλω να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει» είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Μαρία Ιωαννίδου...
Διαβάστε το στο topontiki.grΜαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Χάνουμε ένα σπουδαίο ηθοποιό. Και μένα με βίασε ο θείος μου τι να κάνουμε;
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων, έριξε τη βόμβα ότι έχει πέσει θύμα βιασμού...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Χάνουμε ένα σπουδαίο ηθοποιό. Και μένα με βίασε ο θείος μου τι να κάνουμε;
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Ιωαννίδου υπέρ Φιλιππίδη: «Το θέατρο χάνει ένα σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;»
Μαρία Ιωαννίδου υπέρ Φιλιππίδη: «Το θέατρο χάνει ένα σπουδαίο ηθοποιό – Και μένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;» Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ”. Η ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΜαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «To θέατρο χάνει έναν μεγάλο ηθοποιό. Χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του»
Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «To θέατρο χάνει έναν μεγάλο ηθοποιό. Χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του» Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #νοτ” . Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι “άρρωστος” ωστόσο εκείνη δε χαίρεται […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr