Γκιώνης: «Έτσι όπως έχασα θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ»

08:50 - 27/07/2021

Ικανοποιημένος από τον αγώνα που έδωσε, αλλά πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης μετά τον αποκλεισμό του.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκιώνης: «Έτσι όπως έχασα θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ»

Ικανοποιημένος από τον αγώνα που έδωσε, αλλά πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης μετά τον αποκλεισμό του.

Διαβάστε το στο in.gr

Γκιώνης: «Τέτοια ήττα δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου, με τον τρόπο που έχασα θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ»

Στεναχωρημένος από την ήττα (έχασε 4-3 σετ από τον Κορεάτη Τζεούνγκ Γιουκ Σικ) και κουρασμένος

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γκιώνης: «Θα κάνω μέρες να κοιμηθώ» (video)

Εξουθενωμένος από την υπερπροσπάθεια, ικανοποιημένος για την εμφάνισή του, αλλά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γκιώνης: “Με τον τρόπο που έχασα, θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ “

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή του κόντρα στον Γιουσίνγκ Τζεούνγκ, ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο προήλθε αυτή η ήττα. Ο Παναγιώτης Γκιώνης γνώρισε την ήττα από τον Γιουνσίνγκ Τζεούνγκ (νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης) με 4-3 σετ και αποκλείστηκε από τον γύρο των “32” των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο 41χρονος Έλληνας […] The post Γκιώνης: “Με τον τρόπο που έχασα, θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ “ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τόκιο – Γκιώνης: «Δεν θυμάμα άλλη τέτοια ήττα στη ζωή μου, θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ»

Στεναχωρημένος από την ήττα (έχασε 4-3 σετ από τον Κορεάτη Τζεούνγκ Γιουκ Σικ) και κουρασμένος από το συναρπαστικό παιχνίδι, ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς έχασε την τεράστια…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γκιώνης: «Νομίζω θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ, με τον τρόπο που έχασα» (vid)

Για τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο μίλησε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)