Απασφάλισε ο Μέμος Μπεγνής – «Αγαπητά ΜΜΕ ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές»
20:48 - 26/07/2021
Ιδιαιτέρως αιχμηρός επέλεξε να εμφανιστεί ο Μέμος Μπεγνής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή […]
The post Απασφάλισε ο Μέμος Μπεγνής – «Αγαπητά ΜΜΕ ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέμος Μπεγνής: «Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές, εγώ είμαι κατά των απειλών»
Έξαλλος ο Μέμος Μπεγνής με τα τελευταία δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του
Διαβάστε το στο in.grΜέμος Μπεγνής: Αγαπητά ΜΜΕ, ψάξτε αλλού για «αντιεμβολιαστές»
Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Μέμος Μπέγνης για να στείλει ένα μήνυμα στα «αγαπητά ΜΜΕ». Ο ηθοποιός φάνηκε ιδιαίτερα αιχμηρός στο μήνυμα το οποίο δημοσίευσε με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής δημοσίευσε ένα story στο οποίο γράφει το εξής μήνυμα: «Αγαπητά ΜΜΕ: Ψάξτε αλλού για “αντιεμβολιαστές”. ΔΕΝ είμαι εγώ. Είμαι ΥΠΕΡ των εμβολίων (γενικά). Είμαι ΚΑΤΑ: των ΥΠΕΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΩΝ/ των ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ/ των ΑΠΕΙΛΩΝ/ της όποιας βίας».
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Τα πήρε» ο Μέμος Μπεγνής: «Αγαπητά ΜΜΕ ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές»
Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός επιλέγει το τελευταίο διάστημα μέσα από αναρτήσεις και δημοσιεύσεις του να ταχθεί καθαρά ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Ωστόσο, μέσω της νέας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Μέμος Μπεγνής θέλησε να κάνει σαφές πως διαφωνεί με την υποχρεωτικότητα και όχι με τον εμβολιασμό. Προφανώς, έχοντας δεχθεί σχετικά μηνύματα ή/και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜέμος Μπεγνής: Ξέσπασμα κατά των ΜΜΕ – «Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές»
Σε τι δήλωσε «κατά»
Διαβάστε το στο news.grΑπασφάλισε ο Μέμος Μπεγνής – «Αγαπητά ΜΜΕ ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές»
Ιδιαιτέρως αιχμηρός επέλεξε να εμφανιστεί ο Μέμος Μπεγνής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός επιλέγει το τελευταίο διάστημα μέσα από αναρτήσεις και δημοσιεύσεις του να ταχθεί καθαρά ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Ωστόσο, μέσω της νέας δημοσίευσης στον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜέμος Μπεγνής: Eίμαι κατά των απειλών και των διαχωρισμών, ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές
Μέμος Μπεγνής: «Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές. Eίμαι κατά των απειλών», ανέφερε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε ανάρτησή του. Μ. Μπεγνής: Ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μέμος Μπεγνής: Eίμαι κατά των απειλών και των διαχωρισμών, ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές
Διαβάστε το στο spoilersΜέμος Μπεγνής: Αγαπητά ΜΜΕ ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές
Ο Μέμος Μπεγνής ξεκαθάρισε τη θέση του για τον εμβολιασμό με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram.Πολλή συζήτηση ξεσηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του Μέμου Μπεγνή για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19. Ο ηθοποιός, οποίος έχει δεχτεί το προηγούμενο διάστημα πολλές επιθέσεις λόγω της δήλωσής του ότι δεν θα τον ενοχλούσε αν ο γιος του του έλεγε ότι του αρέσουν τα αγόρια ή η κόρη του τα κορίτσια, τόλμησε να ταχθεί εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού, με συνέπεια να κατηγορηθεί ως αντιεμβολιαστής. Τελικά, ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στην Κύπρο για γυρίσματα, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με μια οργισμένη ανάρτησή του. Η ανάρτησ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr