Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω μετά την Λάμψη»

17:42 - 26/07/2021

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι not» στο […] The post Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω μετά την Λάμψη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο που απείχε τηλεοπτικά μετά την «Λάμψη»

«Δεν δίνουν την ευκαιρία να κάνεις και κάτι άλλο», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το στο in.gr

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω μετά την Λάμψη

Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της «Λάμψης» αλλά και την αποχή του μετά από αυτή. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ήταν καθόλου δική μου επιλογή να απέχω τηλεοπτικά μετά την Λάμψη. Όπως φαντάζομαι πως δεν ήταν και επιλογή κανενός άλλου από την Λάμψη που απείχε από την τηλεόραση τόσο καιρό. Δυστυχώς υπάρχουν εδώ κάποιες νοοτροπίες που τελειώνοντας μια δημοφιλής σειρά και δη καθημερινή και σαπουνόπερα… στιγματίζεσαι! Σε κατατάσουν σε αυτό το είδος των ηθοποιών και των ρόλων. Δεν δίνουν τη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Α.Ανδρεόπουλος: «Δεν ήταν καθόλου δική μου επιλογή να απέχω τηλεοπτικά μετά την Λάμψη»

Ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε πολλά χρόνια πριν μέσα από το θρυλικό σίριαλ «Λάμψη» καθώς και την αποχή που ήρθε μετά από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήταν καθόλου δική μου επιλογή να απέχω τηλεοπτικά μετά την Λάμψη. Όπως φαντάζομαι πως δεν ήταν και επιλογή κανενός άλλου από την Λάμψη που απείχε από την τηλεόραση τόσο καιρό. Δυστυχώς υπάρχουν εδώ κάποιες νοοτροπίες που τελειώνοντας μια δημοφιλής σειρά και δη καθημερινή και σαπουνόπερα… στιγματίζεσαι! Σε κατατάσσουν σε αυτό το είδος των ηθοποιών κ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: "Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω μετά την Λάμψη"

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»