Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

10:26 - 26/07/2021

Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε το κοινό του που βρέθηκε στο Posidonio Music Hall για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, στην καλύτερη φάση της καριέρας του, πρόσφερε ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα στον ναό της νυχτερινής διασκέδασης. Με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα που θέσπισε η […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Κιάμος: Πώς τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής

Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο Posidonio Music Hall για να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του. Ο γνωστός τραγουδιστής, προσφέροντας πλούσιο και μοναδικό θέαμα, τίμησε με τον τρόπο του Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε την σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.  Με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό, ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Κιάμος: Πώς τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πάνος Κιάμος: Τραγουδά με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και γίνεται χαμός

Συγκινητικές στιγμές με τους δύο τραγουδιστές να ερμηνεύουν επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε το στο in.gr

Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε το κοινό του που βρέθηκε στο Posidonio To άρθρο Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πάνος Κιάμος: «Ξεσήκωσε» το Posidonio με Βοσκόπουλο - Στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Ερμήνευσε Τόλη Βοσκόπουλο και τραγούδησε μαζί με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη.Ένα πλούσιο θέαμα προσέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος, στο Posidonio Music Hall  όπου εμφανίζεται, ερμηνεύοντας επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, τον οποίο, όπως έχει αναφέρει εκτιμούσε πολύ. Υπενθυμίζεται, ότι στην είδηση του θανάτου του πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού, ο Πάνος Κιάμος είχε γράψει μεταξύ άλλων στο Instagram «Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου! Είναι, επίσης, χρέος μου και ανάγκη μου να σε ερμηνεύω για πάντα… ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΟΛΗ!». {https://www.instagram.com/p/CRgXAvvM-vV/} Τραγούδησε με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη Μάλιστα, το Σάββατο (24/7), δέχθηκε και

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πάνος Κιάμος:

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται μοναδικές βραδιές στο Posidonio!

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Ταμπού: «Μη διανοηθείς να μιλήσεις στην αστυνόμο, θα βρεις τα παιδιά σου νεκρά»

Με διπλό sold out ξεκίνησαν ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης, με Special Guest τη Μαλού

Ηλίας Γκρέκος: Σαρώνει με τις εμφανίσεις του στο θρυλικό «Caravan»

Grand Hotel: «Ανιψιά μου είναι, κόρη της αδερφής μου» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις

«Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν σχέσεις – Οι περιλήψεις από τα 5 επόμενα επεισόδια