Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή

08:33 - 26/07/2021

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή «διαθήκη» και η επιθυμία που θα πραγματοποιήσει η κόρη του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και σε όλους όσοι τον αγάπησαν. Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες από τον θάνατο του μεγάλου μας ερμηνευτή. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως βέβαια και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστρια του και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία του επιθυμία και η «κρυφή» διαθήκη του

O Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19 – 07), ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επέστρεφε στο σπίτι του. Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες από τον θάνατο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην μονάκριβη κόρη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών.  Ο Τόλης Βοσκόπουλος ε [2]ίχε μεγάλη...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»