Η Δήμητρα Παπαδήμα σοκάρει: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

09:12 - 25/07/2021

Η Δήμητρα Παπαδήμα, σε συνέντευξη που δίνει στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα, σοκάρει με την περιγραφή για την σεξουαλική […] The post Η Δήμητρα Παπαδήμα σοκάρει: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

Συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία σόκαρε με την περιγραφή για την σεξουαλική...

Διαβάστε το στο Zougla

«Έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου» αποκαλύπτει η Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν επί σκηνής

Διαβάστε το στο in.gr

Συνέντευξη στην Realnews παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία σόκαρε με την περιγραφή για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν πάνω στην...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα: “Μου παραβίαζε το εσώρουχό μου πάνω στη σκηνή”

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Δήμητρα Παπαδήμα, μιλώντας στην εφημερίδα “Real” και την Πολυξένη Καραμίχα. Η To άρθρο Συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα: “Μου παραβίαζε το εσώρουχό μου πάνω στη σκηνή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

“Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε”, αποκαλύπτει η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Δήμητρα Παπαδήμα, σε συνέντευξη που δίνει στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα, σοκάρει με την περιγραφή για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν πάνω στην σκηνή, από συνάδελφό της, την ώρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Παπαδήμα – Μου παραβίαζε το εσώρουχο

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, συγκλονίζει σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν πάνω στην σκηνή, από... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Παπαδήμα – Μου παραβίαζε το εσώρουχο

Διαβάστε το στο spoilers

Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

Σοκάρει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

«Έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου» αποκαλύπτει η Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν επί σκηνής.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε”, αποκαλύπτει η Δήμητρα Παπαδήμα. Η Δήμητρα Παπαδήμα, σε συνέντευξη που δίνει στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα, σοκάρει με την περιγραφή για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν πάνω στην σκηνή, από συνάδελφό της, την ώρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δήμητρα Παπαδήμα: "Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή"

"Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε