Άννα Μαρία Βέλλη: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου στο Survivor»
08:28 - 24/07/2021
H Άννα Μαρία Βέλλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μυστικά από το Survivor
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου»
Αρκετές ερωτήσεις για το Survivor δέχτηκε από τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη. Μία […]
The post Survivor: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Μαρία Βέλλη – Survivor spoiler: Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου…
Η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις και στιγμιότυπα που δε γνωρίζουμε και δεν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Βέλλη – Survivor spoiler: Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου…
Διαβάστε το στο spoilersSurvivor Άννα Μαρία Βέλλη: «Aυτό ήταν το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου»
Επική απάντηση έδωσε η Άννα Μαρία Βέλλη στους διαδικτυακούς της φίλους όταν κάποιος τη ρώτησε πως άντεξε στο Survivor για τόσους μήνες χωρίς σεξ. Αφορμή για την «καυτή» ερώτηση στην πρώην παίκτρια του Survivor, στάθηκαν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος για Αλέξη Παππά και Ελευθερίου Ελευθερίου σχετικά με το ποιοι συνευρέθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης....
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΆννα Μαρία Βέλλη: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου στο Survivor»
H Άννα Μαρία Βέλλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μυστικά από το Survivor.
Διαβάστε το στο to10.grΆννα Μαρία Βέλλη για Survivor: «Το μόνο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου...»
Η πρώην παίκτρια του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την «σεξουαλική της ζωή»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr