Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο - Αναγκάζουν ανθρώπους & καταπατούν την ελεύθερη βούληση»

21:00 - 23/07/2021

Το «καυτό» μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ επιδεικνύοντας μεγαλύτερα δημοκρατικά αντανακλαστικά από τον πρωθυπουργό και τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης, δήλωσε πως δεν είναι σωστό να καταπατάται η ελεύθερη βούληση και να εξαναγκάζονται οι άνθρωποι να εμβολιαστούν.  Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντώντας σε «ακόλουθο» της στο instagram έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο. Ένας από αυτούς είναι γιατί είχε κάνει τρία ισχυρά εμβόλια όταν συμμετείχε στο reality Nomads,  ενώ αποκάλυψε ότι όλοι οι φίλοι της και ο άντρας της κόλλησαν κορωνοϊό, ενώ εκείνη που ήταν συνεχώς μαζί τους όχι. Μάλλον η Δήμητρα «ξέφυγε» από τα «λαγωνικά»

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κολλάω κορονοϊό

Η ανάρτηση του μοντέλου με τα επιχειρήματά της για το λόγο που είναι εναντίον του εμβολιασμού

Διαβάστε το στο news.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορονοϊό»

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο, που σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, αποκάλυψε τον λόγο που δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ίδια δεν κολλάει κορονοϊό, καθώς πριν συμμετάσχει στο Nomads, αναγκαστικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κολλάω”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε ένα q&a στο instagram και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε εάν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η ίδια απάντησε ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία δόση…

Διαβάστε το στο politik.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορονοϊό»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορονοϊό» Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” εμφανίστηκε μέσω skype το όμορφο μοντέλο και επιχειρηματίας. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όσα δήλωσε στην εκπομπή Μία ανάρτηση τύπου Q&A πραγματοποίησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον προσωπικό της λογαριασμό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις