Συγκινημένος ο Κόκε κατά την αποφυλάκισή του: «Θα δω την οικογένειά μου μετά από 20 μήνες»
18:00 - 23/07/2021
Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε μετά την αποφυλάκισή του. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μεταξύ άλλων, βρισκόταν 1,5 χρόνο στη φυλακή για υπόθεση εμπορίας και διακίνηση ναρκωτικών.Ωστόσο, σήμερα βγήκε από την φυλακή και δήλωσε χαρούμενος που θα δει την οικογένειά του μετά από 20 μήνες, ενώ υποστήριξε πως θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη […]
Το άρθρο Συγκινημένος ο Κόκε κατά την αποφυλάκισή του: «Θα δω την οικογένειά μου μετά από 20 μήνες» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης: Ο Σέρχιο Κόκε αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες – «Θέλω να δω την οικογένειά μου και την ομάδα»
Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε, είναι και πάλι ελεύθερος μετά από σχεδόν 20 μήνες που παρέμεινε στη φυλακή λόγω διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και δήλωσε την επιθυμία του να δει την οικογένειά του και να έρθει Θεσσαλονίκη να παρακολουθήσει ένα ματς των «κίτρινων.» Ελεύθερος και πάλι είναι ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη, ... Περισσότερα
To άρθρο Άρης: Ο Σέρχιο Κόκε αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες – «Θέλω να δω την οικογένειά μου και την ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆρης: Ο Σέρχιο Κόκε αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες – «Θέλω να δω την οικογένειά μου και την ομάδα»
Lamianow.gr
Άρης: Ο Σέρχιο Κόκε αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες – «Θέλω να δω την οικογένειά μου και την ομάδα»
Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε, είναι και πάλι ελεύθερος μετά από σχεδόν 20 μήνες που παρέμεινε στη φυλακή λόγω διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και δήλωσε την επιθυμία του να δει την οικογένειά του και να έρθει Θεσσαλονίκη να παρακολουθήσει ένα ματς των «κίτρινων.» Ελεύθερος και πάλι είναι ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη, […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr