Αποφυλακίστηκε ο Σέρχιο Κόκε - «Επιτέλους θα δω την οικογένειά μου»!
14:30 - 23/07/2021
Αποφυλακίστηκε ο Σέρχιο Κόκε - «Επιτέλους θα δω την οικογένειά μου»!
23/07/2021
Μετά από 19 μήνες φυλάκισης, ο Σέρχιο Κόκε είναι ελεύθερος για μια νέα ζωή και με δηλώσεις του στάθηκε στην ανυπομονησία του να δει την οικογένειά του.
Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη οδηγήθηκε στη φυλακή τον Νοέμβριο του 2019 καθώς δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό σε υπόθεση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο, ο Σέρχιο Κόκε ελέγχθηκε για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ δεν ορίστηκε ούτε ποσό εγγύησης. Έγκλειστος, ο Κόκε είχε παραχωρήσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει για τα λάθη
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποφυλακίστηκε ο Κόκε - «Θα δω την οικογένεια μου μετά από 20 μήνες»
Ο πρώην άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε, αποφυλακίστηκε έπειτα από…
Διαβάστε το στο onsports.grΑποφυλακίστηκε ο Κόκε – «Θα δω την οικογένεια μου μετά από 20 μήνες, στο μυαλό μου ο… Άρης»
Ο πρώην άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε, αποφυλακίστηκε έπειτα από 1,5 χρόνο και εμφανίστηκε χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος που θα δει ξανά την οικογένειά του. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μεταξύ άλλων, βρισκόταν από τον Νοέμβριο του 2019 στη φυλακή, όπου και πέρασε τους τελευταίους 19 μήνες της ζωής του, για υπόθεση εμπορίας και […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΑποφυλακίστηκε ο ΣέρχιοΚόκε: «Θέλω να δω την οικογένειά μου και τον Άρη!»
Μέρα χαράς μετά από αρκετούς μήνες δυσκολιών ήταν αυτή για τον Σέρχιο Κόκε, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αποφυλακίστηκε. Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Κόκε βρισκόταν 1,5 χρόνο στη φυλακή για υπόθεση εμπορίας και διακίνηση ναρκωτικών, όντας μάλιστα «εγκέφαλος» της οργάνωσης «Maskoke». Σήμερα όμως ήταν ημέρα… απελευθέρωσης για εκείνον καθώς το μαρτύριο της φυλακής τελείωσε...
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr