Γλυκά των Χριστουγέννων: Ποια παχαίνουν περισσότερο
18:09 - 14/12/2019
ΥΓΕΙΑ
Κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τούρτες, μαρόν γλασέ, πανετόνε, βασιλόπιτα…έχουν την τιμητική τους σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Μάθετε ποια παχαίνουν περισσότερο!
Kουραμπιέδες
Το παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, ο κουραμπιές, έχει πολλές θερμίδες και αρκετά λιπαρά, ιδίως κορεσμένα. Οι ειδικοί συνιστούν να προτιμάτε τους μικρούς σε μέγεθος κουραμπιέδες, για να μειώνετε τις θερμίδες και τα λίπη που προσλαμβάνετε.
Δίπλες
Οι δίπλες είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με τους κουραμπιέδες, επειδή έχουν λιγότερες θερμίδες και σχεδόν 50% λιγότερα λιπαρά.
Μελομακάρονα
Τα μελομακάρονα περιέχουν λιγότερο βούτυρο, άρα και λιγότερα κορεσμένα λιπαρά. Αν έχουν παρασκευαστεί με ελαιόλαδο είναι ευεργετικά
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά των Χριστουγέννων: Ποια είναι τα περισσότερο παχυντικά
Τα γλυκά των Χριστουγέννων είναι «πειρασμός», γιατί όλοι ξέρουμε ότι αν ξεκινήσουμε με το πρώτο, δύσκολα θα μπορέσουμε να σταματήσουμε στο δεύτερο. Ποια είναι, όμως,
The post Γλυκά των Χριστουγέννων: Ποια είναι τα περισσότερο παχυντικά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr