Η κόρη της Μαράια Κάρεϊ έγινε μοντέλο σε καμπάνια και μιλά για τη μαμά της

11:40 - 22/07/2021

Η αμερικανική εταιρεία παιδικών ενδυμάτων «OshKosh B’Gosh» ανακοίνωσε τη νέα της καμπάνια για το σχολείο, με τίτλο «Today is Someday», με «πρωταγωνιστές» τους Μαράια Κάρεϊ, Μοχάμεντ Άλι και το μουσικό συγκρότημα OutKast. Η καμπάνια, -η οποία αναδεικνύει τόσο «το διαχρονικό όσο και το μοντέρνο στυλ παράλληλα με μια νέα τολμηρή γραμμή», σύμφωνα με το δελτίο τύπου- προβάλλει μέσω μιας σειράς σύντομων χρονογραφημάτων, χαρακτηριστικά από την παιδική ηλικία του Άλι της Μαράια και των Outkast. «Ως μικρό κορίτσι, ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά να βλέπω τα παιδιά μου να οραματίζονται και να υλοποιούν τα όνειρα που έχουν στις καρδιές τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαράια Κάρεϊ: Η χαριτωμένη κόρη της έγινε μοντέλο σε καμπάνια και μιλά για την μαμά της - Δείτε βίντεο

Η νεαρή Μονρόε εμφανίζεται ως η μαμά της σε ηλικία 10 ετών, προβάλλοντας το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η κόρη της Μαράια Κάρεϊ έγινε μοντέλο σε καμπάνια και μιλά για την μαμά της

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

Η κίνηση Ηλιόπουλου έξω από Καραϊσκάκη – «Διώχνει» 11αδάτο της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι!