Τόλης Βοσκόπουλος: Ηχηρές απουσίες στο τελευταίο αντίο

10:16 - 22/07/2021

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Δευτέρας και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του. «Αγάπη […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Ηχηρές απουσίες στο τελευταίο αντίο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι ηχηρές απουσίες από την κηδεία του

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου κι η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου. Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να τραγούδησε σχεδόν με όλους τους Έλληνες τραγουδιστές, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ηχηρές ... Περισσότερα To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Οι ηχηρές απουσίες από την κηδεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί δεν πήγαν στο τελευταίο αντίο του «πρίγκιπα» – Οι ηχηρές απουσίες

Απέραντη θλίψη υπήρξε στο τελευταίο αντίο του ανεπανάληπτου «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλου. Το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του είπαν τον τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο στο Α’ Νεκροταφείο. Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 19 […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκίνηση της μητέρας και του πατέρα του στο τελευταίο αντίο(Βιντεο)

Η συγγνώμη στον Γιώργο Κατσαρό και ο τσακωμός με τον δημοσιογράφο Το ημερολόγιο έδειχνε 1972 και Τόλης Βοσκόπουλος διένυε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη «Αυτή είναι η ζωή σας» και μίλησε για όλους και για όλα. Στο τηλεοπτικό στούντιο «εισέβαλε» η μητέρα του […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκίνηση της μητέρας και του πατέρα του στο τελευταίο αντίο(Βιντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»