Nord Stream 2: Αντιδρούν Κίεβο και Πολωνία στην συμφωνία ΗΠΑ-Γερμανίας

23:52 - 21/07/2021

Ο μελλοντικός αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 2 απειλεί την Ουκρανία και την κεντρική Ευρώπη σε "πολιτικό, στρατιωτικό και ενεργειακό" επίπεδο, δήλωσαν σήμερα Κίεβο και Βαρσοβία μετά τον συμβιβασμό που επιτεύχθηκε μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου για το επίμαχο αυτό έργο που θα συνδέσει τη Γερμανία και τη Ρωσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Nord Stream 2: Η Μόσχα χαιρετίζει αλλά και διαφωνεί με ορισμένες θέσεις της συμφωνίας ΗΠΑ-Γερμανίας

Το Κρεμλίνο μελέτησε προσεκτικά το κείμενο της αμερικανογερμανικής συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream-2, διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν σημεία τα οποία χαιρετίζει, αλλά και σημεία με τα οποία διαφωνεί, και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Ρωσία ήταν και παραμένει εγγυητής της ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Στις δηλώσεις αυτές προέβη ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι ... Περισσότερα To άρθρο Nord Stream 2: Η Μόσχα χαιρετίζει αλλά και διαφωνεί με ορισμένες θέσεις της συμφωνίας ΗΠΑ-Γερμανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Nord Stream 2: Η Γερμανία και οι ΗΠΑ καταλήγουν σε συμφωνία για τον αγωγό

Σε συμφωνία κατέληξαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία, όσον αφορά την ολοκλήρωση του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2, που θα συνδέει τη Ρωσία με τη Γερμανία, χωρίς την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων από μεριάς των ΗΠΑ. Υπό τους όρους της συμφωνίας, οι ΗΠΑ και η Γερμανία συμφώνησαν να αναχαιτίσουν... The post Nord Stream 2: Η Γερμανία και οι ΗΠΑ καταλήγουν σε συμφωνία για τον αγωγό appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Nord Stream 2: Αντιδράσεις Ουκρανίας για τη συμφωνία ΗΠΑ-Γερμανίας

Το Κίεβο ανησυχεί ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει την ενέργεια ως όπλο εναντίον του και ξεκινά διαβουλεύσεις με Βρυξέλλες και Βερολίνο, ενώ στον Λευκό Οίκο θα βρεθεί στις 30 Αυγούστου ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι The post Nord Stream 2: Αντιδράσεις Ουκρανίας για τη συμφωνία ΗΠΑ-Γερμανίας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Μαγικός Βινίσιους, στα ψηλά οι «Χωριάτες»

Πού είναι ο Λιβανέζικος στρατός; Οδηγεί…ταξί

Ισραήλ: Επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασέμ Σαφιεντίν, του επικρατέστερου διαδόχου του Νασράλα

Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall

Ισραήλ: Πεπεισμένο ότι οι ΗΠΑ «έδωσαν» σκόπιμα τα απόρρητα έγγραφα για την αντεπίθεση κατά του Ιράν

Γερμανία: Η παραγγελία της πίτσας «νούμερο 40» έφερνε κοκαΐνη- Ήταν το πιάτο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις