Πωλίνα: «Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

20:48 - 21/07/2021

Η Πωλίνα μίλησε στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού για τη λαχτάρα που πέρασε στην Σκωτία, όταν δεν ήξερε που […] The post Πωλίνα: «Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πωλίνα: «Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

Η Πωλίνα μίλησε στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού για τη λαχτάρα που πέρασε στην Σκωτία, όταν δεν ήξερε που βρίσκεται ο γιος της. -Έχετε βιώσει την ανησυχία να μην ξέρετε πού είναι το παιδί σας για μέρες. Τι θυμάστε από εκείνες τις δύσκολες στιγμές; Το 2016 έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Πωλίνα για τον γιο της: Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός

by Ioanna21/07/2021 22:102 Η γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μίλησε για την οικογενειακή τραγωδία που πέρασε με το γιο της. Η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Πωλίνα για τον γιο της: Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός

Διαβάστε το στο spoilers

Πωλίνα: "Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός"

"Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο όταν δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»