Σημίτης: Ξένοι για μένα οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου είναι ξένοι
Το άρθρο του Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά και τις αποφάσεις του Κώστα Καραμανλή προκάλεσε αίσθηση. Με δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός παίρνει αποστάσεις από τον τίτλο που επέλεξε η εφημερίδα Τα Νέα.
To άρθρο Σημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου είναι ξένοι δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο NewsitΣημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου ήταν πάντα ξένοι
Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης για το άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ξεκαθαρίζοντας ότι οι προσωπικοί…
Διαβάστε το στο NewsBombΚ. Σημίτης: Ξένοι για μένα οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί
«Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς, όπως εκείνος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, μου ήταν πάντα ξένοι» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΣημίτης για αντιδράσεις στο άρθρο του: Ξένοι για μένα οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί σε πολιτικούς
Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε άρθρο του τοποθετήθηκε ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός πήρε αποστάσεις από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» για το άρθρο του, τονίζοντας ότι το θέμα του είχε να κάνει μόνο για τη συμφωνία του Ελσίνκι, χωρίς χαρακτηρισμούς για πολιτικούς. «Το σημερινό άρθρο μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει τίτλο […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου ήταν πάντα ξένοι
Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για το άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ξεκαθαρίζοντας ότι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς -όπως αυτός που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας- του είναι πάντα ξένοι.
«Το σημερινό άρθρο μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει τίτλο
Διαβάστε το στο madata.grΣημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου ήταν πάντα ξένοι
Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για το άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ξεκαθαρίζοντας ότι οι προσωπικοί…
Διαβάστε το στο Cnn.grΣημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου είναι ξένοι
Το άρθρο του Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά και τις αποφάσεις του Κώστα Καραμανλή προκάλεσε αίσθηση. Με δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός παίρνει αποστάσεις από τον τίτλο που επέλεξε η εφημερίδα Τα Νέα. Με δήλωσή του μάλιστα, ο Κώστας Σημίτης θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από τον τίτλο που έχει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό […]
The post Σημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου είναι ξένοι appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr