Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake News ότι αριστούχος των Πανελλαδικών μένει εκτός Αρχιτεκτονικής

16:08 - 21/07/2021

Το Παρατηρητήριο της ΝΔ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει «5 νέα fake news για την Παιδεία» 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news ότι αριστούχος των Πανελληνίων μένει εκτός Αρχιτεκτονικής

Τι ισχύει με τους φετινούς υποψηφίους, τη διδασκαλία του Σχεδίου στα σχολεία και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ. Το παρατηρητήριο fake news της ΝΔ αναφέρει τα εξής: “5 νέα fake news για την παιδεία. Αριστούχος των Πανελλαδικών μένει εκτός Αρχιτεκτονικής Σχολής ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο συγκεκριμένος υποψήφιος μπορεί, βάσει της βαθμολογίας... The post Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news ότι αριστούχος των Πανελληνίων μένει εκτός Αρχιτεκτονικής appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news ότι αριστούχος των Πανελληνίων μένει εκτός Αρχιτεκτονικής

Τι ισχύει με τους φετινούς υποψηφίους, τη διδασκαλία του Σχεδίου στα σχολεία και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ν.Δ.: «Fake News ότι αριστούχος των Πανελλαδικών μένει εκτός Αρχιτεκτονικής»

Τα «5 νέα fake news για την Παιδεία» αποδομεί το Παρατηρητήριο της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, δεν ισχύει η είδηση ότι αριστούχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων μένει εκτός Αρχιτεκτονικής Σχολής, εξηγώντας ότι με τη βαθμολογία του μπορεί να εισαχθεί στις σχολές σε Ιωάννινα, Πάτρα και Χανιά, χωρίς να πιάνει τη βάση του ΕΜΠ. Επίσης, […] The post Ν.Δ.: «Fake News ότι αριστούχος των Πανελλαδικών μένει εκτός Αρχιτεκτονικής» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ν.Δ.: «Fake News ότι αριστούχος των Πανελλαδικών μένει εκτός Αρχιτεκτονικής»

Τα «5 νέα fake news για την Παιδεία» αποδομεί το Παρατηρητήριο της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, δεν ισχύει η είδηση ότι αριστούχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων μένει εκτός Αρχιτεκτονικής Σχολής, εξηγώντας ότι με τη βαθμολογία του μπορεί να εισαχθεί στις σχολές σε Ιωάννινα, Πάτρα και Χανιά, χωρίς να πιάνει τη βάση του ΕΜΠ. […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake News ότι αριστούχος των Πανελλαδικών μένει εκτός Αρχιτεκτονικής

Το Παρατηρητήριο της ΝΔ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει «5 νέα fake news για την Παιδεία».

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χάρις Αλεξίου: Δεν σκέφτομαι καν να επιστρέψω στο τραγούδι, έχει τελειώσει για εμένα

Τροχαία δυστύχηματα: Κάθε χρόνο έχουμε «12 Τέμπη» στους ελληνικούς δρόμους

Εμβόλια αδυνατίσματος για την καταπολέμηση της ανεργίας: Η φιλόδοξη βρετανική συνταγή

Bluesky: Ο αντικαταστάτης του Twitter – Τι είναι και γιατί το επιλέγουν οι χρήστες

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω βρεθεί σε θέση δημόσιου διασυρμού από τερατώδη ψέματα εναντίον μου, δεν τοποθετήθηκα για να προστατεύσω τα παιδιά μου

Πακιστάν: 82 νεκροί και 156 τραυματίες από τα βίαια επεισόδια ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες