Ο «αποτυχημένος άριστος» μαθητής με τα 20.988 μόρια απαντάει στη Νίκη Κεραμέως
14:48 - 21/07/2021
«Απογοητεύτηκα από τη δήλωση της υπουργού. Εννοείται ότι πέρσι με τους βαθμούς, με τα ίδια αποτελέσματα θα ήμουν από τους πρώτους εισαχθέντες στο ΕΜΠ. Μάλλον η κυρία Κεραμέως δεν γνωρίζει τι αλλαγές επέφερε στο εκπαιδευτικό σύστημα φέτος»...«Απογοητεύτηκα από τη δήλωση της υπουργού. Εννοείται ότι πέρσι με τους βαθμούς, με τα ίδια αποτελέσματα θα ήμουν από τους πρώτους εισαχθέντες στο ΕΜΠ. Μάλλον η κυρία Κεραμέως δεν γνωρίζει τι αλλαγές επέφερε στο εκπαιδευτικό σύστημα φέτος» αυτό ήταν το σχόλιο- απάντηση του Διονύση Κατάκαλου στα όσα υποστήριξε στην Βουλή η υπουργός Παιδείας ότι ούτε πέρσι θα έμπαινε στην Αρχιτεκτονική. Ο Διονύσης Κατάκαλος αρίστευσε στις Πανελλαδικές συγκεντρώνοντας 20.988 μονά
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο «αποτυχημένος άριστος» μαθητής με τα 20.988 μόρια απαντάει στη Νίκη Κεραμέως
Απογοητεύτηκα από τη δήλωση της υπουργού. Μάλλον η κυρία Κεραμέως δεν γνωρίζει τι αλλαγές επέφερε στο εκπαιδευτικό σύστημα φέτος. «Απογοητεύτηκα από τη δήλωση της υπουργού. Εννοείται ότι πέρσι με τους βαθμούς, με τα ίδια αποτελέσματα θα ήμουν από τους πρώτους εισαχθέντες στο ΕΜΠ. Μάλλον η κυρία Κεραμέως δεν γνωρίζει τι αλλαγές επέφερε στο εκπαιδευτικό σύστημα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr