Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλά για την πρόταση γάμου που δέχτηκε

13:18 - 21/07/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε πρόσφατα πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, ο οποίος αποφεύγει την οποιαδήποτε επαφή με τα μέσα. Το πρωί […] The post Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλά για την πρόταση γάμου που δέχτηκε appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την πρόταση γάμου: «Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω το γάμο πανηγύρι»

Πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της δέχθηκε πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η απάντηση της ήταν θετική. Το μοντέλο, το πρωί της Τετάρτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε αλλά και για το ποια θα είναι η κουμπάρα. «Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου και αυτό είναι το πρόβλημά μου, όλες αυτές τις ημέρες που έγινε η πρόταση. Σκεφτόμαστε την εκκλησία, τον παππά γιατί για εμένα το μυστήριο του γάμου είναι κάτι πάρα πολύ ιερό. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω τον γάμο μου πανηγύρι. Θα ήθελα να έχω μόνο ανθρώπους που με αγαπάνε. Ίσως θα κάνουμε ένα πάρτι αργότερα. Η πρόταση γάμου έγινε στο Πόρτο Χέλι, στην εκκλησία του Άγιου Αι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιγράφει τη στιγμή που της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της

Στο  «Καλοκαίρι #not» μίλησε μέσω skype το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μιλά για για την πρόταση γάμου που δέχτηκε

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστό πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, ο οποίος αποφεύγει την οποιαδήποτε επαφή με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μιλά για για την πρόταση γάμου που δέχτηκε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»