Τόλης Βοσκόπουλος σε συνέντευξη του 1996: Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου (Βίντεο)

12:04 - 21/07/2021

«Η ζωή δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ότι κάπου τελειώνει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε», είχε δηλώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συμφωνία που τήρησε ο Ηλίας Ψινάκης

Η Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε μια άγνωστη συμφωνία που είχε κάνει πολλά χρόνια πριν με τον Τόλη Βοσκόπουλο.  Φίλοι πολλές δεκαετίες όπως λέει σε ανάρτησή του στο Instagram, είχαν συμφωνήσει όποιος από τους δυο πεθάνει πρώτος ο άλλος να πάει με άσπρα στην κηδεία του. Και έτσι κι έγινε. Ο Ηλίας Ψινάκης ντυμένος στα λευκά βρέθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Η συμφωνία που τήρησε ο Ηλίας Ψινάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τόλης Βοσκόπουλος: «Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου» – Τι είχε πει ο «πρίγκιπας» σε συνέντευξή του

Η συνέντευξη είχε δοθεί στον κουμπάρο του, Τέρενς Κουίκ

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Νέα δόνηση 5 Ρίχτερ τα ξημερώματα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, αισθητή και στην Αττική - Ακολούθησαν ακόμα τέσσερις άνω των 4 Ρίχτερ

Οι τράπεζες δίνουν 100 εκατ. ευρώ για τα σχολεία - Συναντήθηκαν με Πιερρακάκη

Τέμπη: Στήριξη στον εφέτη ανακριτή από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου µετά τις αιτιάσεις της Καρυστιανού - 11 σκληροί δίσκοι στο µικροσκόπιο

Βουλή: Σήμερα ο Κωνσταντίνος Τασούλας εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Αιχμές από ΣΥΡΙΖΑ για την αποχή της Νέας Αριστεράς από την ψηφοφορία

"Καρφιά" Τσακαλώτου: "Τοξικό κλίμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη αλλά και πριν" (Βίντεο)

Κατσέλη για Προεδρία της Δημοκρατίας: "Θα υπάρξει εκλογή ενός λαβωμένου προέδρου και αυτό δεν είναι καλό για τη χώρα - Δεν μου έκανε εντύπωση ότι δεν με στήριξε το ΠΑΣΟΚ"