Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου”

11:00 - 21/07/2021

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο To άρθρο Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου (Βίντεο)

Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη με την μαρτυρία κακοποίησης στα χέρια του συντρόφου της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου»

«Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις» αναφέρει σε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor. Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή ... Περισσότερα To άρθρο Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου»

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία...

Διαβάστε το στο Zougla

Άννα – Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου

Σε μια κατάθεση δικών της προσωπικών βιωμάτων προχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor Άννα – Μαρία Βέλλη, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο την προηγούμενη εβδομάδα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.   «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου», ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως την πρώτη φορά δέχτηκε κακοποιητική συμπεριφορά γιατί δεν ήθελε μόνιμο δεσμό και την δεύτερη γιατί ήθελε να φύγει από την σχέση που είχε.   Φορτισμένη συναισθηματικά, έστειλε το δικό της μήνυμα:  «Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει και πρέπει να ξεκινήσει από τη Δικαιοσύνη. Να γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου»

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου

«Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις» αναφέρει σε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου

Η Άννα Μαρία Βέλλη κάνει μια γεναία εξομολόγηση για την κακοποίηση που έχει υποστεί από συντρόφους της και τονίζει ότι ζει από τύχη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου»

H Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από μία συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη σε αποκαλύψεις. Η πρώην παίκτρια του survivor αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου”

Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε η δημοφιλής Youtuber και Influencer Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ανέφερε πως έχει δεχθεί και αυτή ψυχολογική- σωματική κακοποίηση από δύο σχέσεις της στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά…. Διαβάστε περισσότερα στο Backstage24.gr The post Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου” appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου”

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, η γνωστή ηθοποιός και youtuber αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δύο διαφορετικούς συντρόφους της. “Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου

Το διαδίκτυο έχει συγκλονίσει η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη. Η ηθοποιός και Youtuber, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δυο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου

Διαβάστε το στο spoilers

Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου

Η Άννα Μαρία Βέλλη κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως είχε κακοποιηθεί από πρώην σύντροφό της στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Η Άννα Μαρία Βέλλη με αφορμή τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συναισθηματικά φορτισμένη εξομολογήθηκε πως έχει υπάρχει δύο φορές σε κακοποιητική σχέση. Η Άννα Μαρία Βέλλη στο βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου”

Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του Survivor

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου»

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου» «Στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον απατάω» Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία, βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για περιστατικά κακοποίησης […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»