Τόλης Βοσκόπουλος: Το κρυφό «αγκάθι» που δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του
10:18 - 21/07/2021
Ένα «αγκάθι» είχε στην καρδιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και πολλά χρόνια, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso και […]
The post Τόλης Βοσκόπουλος: Το κρυφό «αγκάθι» που δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν ο πρίγκιπας του ελληνικού πενταγράμμου μιλούσε για το θάνατο
Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του Ant1, ο Τέρενς Κουίκ, φίλος και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου μίλησε για τον πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών. Στην εκπομπή, προβλήθηκε και απόσπασμα από το «Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ». Ήταν 8 Ιουλίου του 1996 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκι και μεταξύ άλλων μίλησε για το θάνατο. «Όταν λείπω έξω από την Ελλάδα δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν νιώθω τίποτα, δεν μ’ αρέσει τίποτα, δεν παρακολουθώ τίποτα, δεν θαυμάζω τίποτα και έχω μονίμως το νου μου πότε θα ξαναγυρίσω στον τόπο μου» είχε πει τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος. Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤόλης Βοσκόπουλος: Το κρυφό «αγκάθι» που δεν ξέχασε μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή
Ένα «αγκάθι» είχε στην καρδιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και πολλά χρόνια, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso και αυτό ήταν η βιογραφία που κυκλοφόρησαν η αδελφή του Παναγιώτα Βοσκοπούλου και ο ανιψιός του Απόστολος Παστός στις αρχές του 2000. Ο τίτλος της βιογραφίας είναι «Χωρίς την έγκρισή μου». Αυτό το «αγκάθι» είχε ανοίξει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε δεύτερο παιδί
Τόλης Βοσκόπουλος: Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει σχετικά με την αιτία που δεν έκανε δεύτερο παιδί.
Διαβάστε το στο pagenews.gr