Η αιτία που συναντήθηκαν για πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου
21:00 - 20/07/2021
Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος θυμήθηκε ιστορίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο ηθοποιός και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την αιτία που η Αλίκη Βουγιακλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν καθώς οι δυο μεγάλες ηθοποιοί ήταν στην ίδια εταιρία αλλά άλλες ταινίες έκανε η μία κι άλλες η άλλη. «Καμία σχέση δεν είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου. Εγώ ήμουν η αιτία και τις γνώρισα. Δεν γνωρίζοντας ποτέ, ήταν στην ίδια εταιρία αλλά άλλες ταινίες έκανε η μία κι άλλες η άλλη. Κάποια στιγμή η Αλίκη μου είπε ότι Μάκη σε ζηλεύω για ένα πράγμα. Επειδή η Ρένα Βλαχοπούλου είναι φίλη σου και σε αγαπά. Θα ήθελα να βγούμ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αιτία που συναντήθηκαν για πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου
Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος θυμήθηκε ιστορίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο ηθοποιός και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την αιτία που η Αλίκη Βουγιακλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν καθώς οι δυο μεγάλες ηθοποιοί ήταν στην ίδια εταιρία αλλά άλλες ταινίες έκανε η μία κι άλλες η […]
Διαβάστε το στο dete.gr