Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη

21:18 - 19/07/2021

Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, κάνοντας την πιο ευχάριστη έκπληξη. […] The post Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι

Γενέθλια είχε στις 13 Ιουλίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη, και όπως χαρακτηριστικά είπε το μοντέλο σε ένα instastory της, αυτά τα γενέθλια την στιγμάτισαν. Η μελαχρινή καλλονή γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως βρίσκεται στη Χαλκιδική και πως ανήμερα των γενεθλίων της, ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου. Τρισευτυχισμένη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λοιπόν ανακοίνωσε ότι αφήνει πίσω της την εργένικη ζωή και παντρεύεται. «Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη- Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν λίγες ώρες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αποκάλυψε μία χαρμόσυνη είδηση. Ότι παντρεύεται! Συγκεκριμένα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, κάνοντας την πιο ευχάριστη έκπληξη. Το άρθρο Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο

Είπε το “ναι” και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου δημοσίευσε τη φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της. Όπως αποκάλυψε η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της. «O άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερός μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η πρώτη φωτογραφία

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μετά την τελευταία της σχέση επιλέγει να κρατά τον σύντροφό της μακριά από... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η πρώτη φωτογραφία

Διαβάστε το στο spoilers

"Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, ένα αληθινά σπάνιο γνήσιο αρσενικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»