Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη
21:18 - 19/07/2021
Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, κάνοντας την πιο ευχάριστη έκπληξη. […]
The post Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι
Γενέθλια είχε στις 13 Ιουλίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη, και όπως χαρακτηριστικά είπε το μοντέλο σε ένα instastory της, αυτά τα γενέθλια την στιγμάτισαν. Η μελαχρινή καλλονή γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως βρίσκεται στη Χαλκιδική και πως ανήμερα των γενεθλίων της, ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου. Τρισευτυχισμένη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λοιπόν ανακοίνωσε ότι αφήνει πίσω της την εργένικη ζωή και παντρεύεται. «Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη- Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν λίγες ώρες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αποκάλυψε μία χαρμόσυνη είδηση. Ότι παντρεύεται!
Συγκεκριμένα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, κάνοντας την πιο ευχάριστη έκπληξη.
Το άρθρο Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠαντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο
Είπε το “ναι” και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου δημοσίευσε τη φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της. Όπως αποκάλυψε η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της. «O άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερός μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠαντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η πρώτη φωτογραφία
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μετά την τελευταία της σχέση επιλέγει να κρατά τον σύντροφό της μακριά από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η πρώτη φωτογραφία
Διαβάστε το στο spoilersΠαντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη
"Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, ένα αληθινά σπάνιο γνήσιο αρσενικό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr