Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται – Δες το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της
20:24 - 19/07/2021
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε σήμερα στους διαδικτυακούς της φίλους η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο, ανήμερα
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται – Δες το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και το ανακοινώνει με φωτογραφία στα social media!
Δείτε την ανάρτηση με το μονόπετρο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και το ανακοινώνει με φωτογραφία στα social media!
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram. Η αγαπημένη influencer ανέβασε μία φωτογραφία από την πρόταση γάμου, όπου φαίνεται να κρατά το χέρι του συντρόφου της φορώντας το μονόπετρο που της χάρισε, ενώ εκείνος είχε γράψει χαρακτηριστικά πάνω στην παλάμη […]
The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και το ανακοινώνει με φωτογραφία στα social media! appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος είναι ο μυστηριώδης μέλλοντας σύζυγός της;
Ποιο είναι το «σπάνιο γνήσιο αρσενικό» που έκλεψε την καρδιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη;
Διαβάστε το στο in.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και δημοσίευσε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της
“O άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερός μου φίλος, την μέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ, να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, ένα αληθινά σπάνιο γνήσιο αρσενικό” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω Instagram
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύεται και γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – Δεν αποκάλυψε το πρόσωπο από το οποίο δέχτηκε την πρόταση γάμου.…
Διαβάστε το στο politik.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται – Το μονόπετρο και το σχόλιο της Τούνη
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται – Το μονόπετρο και το σχόλιο της Τούνη Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και αποφάσισε να πει το “ναι”. Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (19/7) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αποκαλύπτοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παντρεύεται. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr