Βράνιες: Κατευθείαν στην προπόνηση της ΑΕΚ
18:44 - 19/07/2021
Ο 31χρονος στόπερ ανακοινώθηκε από την Ένωση και – δίχως καμία χρονοτριβή – βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη ομάδα. Έτοιμος σαν από… πάντα εμφανίστηκε ο Όγκνιεν Βράνιες, τόσο στις ιατρικές όσο και στις εργομετρικές εξετάσεις του. Η ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΑΕΚ είναι γεγονός και ο Βόσνιος διεθνής ανήκει και με την βούλα στην […]
The post Βράνιες: Κατευθείαν στην προπόνηση της ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βράνιες: «Περιμένω να μπούμε στον ναό της ΑΕΚ»
Οι δηλώσεις του Όγκνιεν Βράνιες φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή υπογραφή συμβολαίου.Πάντα έτοιμος δηλώνει ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΚ και φόρεσε για μία ακόμη φορά τα «κιτρινόμαυρα», εκφράζοντας την αγάπη που έχει για την ομάδα. Ο Βόσνιος σχολίασε το πόσο ξεχωριστή θα είναι η στιγμή που η «Ένωση» θα αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο, προσφέροντας χαρά στον κόσμο της ο οποίος περιμένει πολύ καιρό αυτή την στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, είπε: -Πώς αισθάνεσαι για αυτή την επιστροφή σε μία ομάδα που γνωρίζεις πολύ καλά; «Μόνο ευτυχία! Αυτή την ομάδα την αγαπώ! Εδώ αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι πάντ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr