Λύγισε on air η Μαρία Ιωαννίδου - Τι είπε για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συλλυπητήρια ΚΚΕ για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου
Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή του λαϊκού πενταγράμμου Τόλη Βοσκόπουλου...
Διαβάστε το στο ZouglaΤζούλια Παπαδημητρίου: Η δήλωση για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
Η Τζούλια Παπαδημητρίου, πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ζευγάρι από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 μέχρι το 1995, μίλησε στο debater.gr και τον Λάζο Μαντικό. «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαρέμβαση – ανακοινωση Μπακογιάννη για την κηδεια του Τολη Βοσκόπουλου
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τολη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη, από το Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων. Η κηδεια θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 το μεσημέρι.
Παρέμβαση – ανακοινωση Μπακογιάννη για την κηδεια του Τολη Βοσκόπουλου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΜαρία Ιωαννίδου: Κατέρρευσε στον αέρα ζωντανή εκπομπής για τον θάνατο του, Τόλη Βοσκόπουλου
Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2021 15:10 Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 81 ετών. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου: Κατέρρευσε στον αέρα ζωντανή εκπομπής για τον θάνατο του, Τόλη Βοσκόπουλου
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Ιωαννίδου: Κλαίγοντας με λυγμούς μιλά για τον Τόλη Βοσκόπουλο (vid)
O χαμός του Τόλη Βοσκόπουλου που έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα, «λύγισε» την Μαρία Ιωαννίδου στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not». Η εκπομπή ήταν αυτή που πληροφόρησε την…
Διαβάστε το στο politik.grΚατέρρευσε στον αέρα η Μαρία Ιωαννίδου όταν έμαθε ότι πέθανε ο Βοσκόπουλος
Κατέρρευσε στον αέρα η Μαρία Ιωαννίδου όταν έμαθε ότι πέθανε ο Βοσκόπουλος «Είναι η ιστορία αυτού του τόπου, πρέπει να τον τιμήσει η πολιτεία» Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς σοκαρισμένη από την ξαφνική απώλεια του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλου, η συνεργάτιδα και φίλη του Μαρία Ιωαννίδου, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr