Τόλης Βοσκόπουλος – Σοκαρισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον θάνατό του: “Δεν είμαι σε κατάσταση… συγγνώμη”
12:14 - 19/07/2021
Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα, αφού ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και μερικές ώρες
To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος – Σοκαρισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον θάνατό του: “Δεν είμαι σε κατάσταση… συγγνώμη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόλης Βοσκόπουλος: Σε δύσκολη κατάσταση η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον θάνατό του – “Δεν είμαι τόσο καλά”
Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών και το καλλιτεχνικό στερέωμα θρηνεί για την απώλειά του. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο Καλοκαίρι #not για την απώλειά του, ώσπου από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο, συγκλονισμένη από την τραγική είδηση. «Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Σε δύσκολη κατάσταση η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον θάνατό του – “Δεν είμαι τόσο καλά” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤόλης Βοσκόπουλος: «Λύγισε» η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον θάνατο του τραγουδιστή – «Η γυναίκα του η είναι ηρωίδα»
Τη θλίψη της για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7) δεν μπόρεσε να κρύψει η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Με τρεμάμενη φωνή μιλώντας στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι not» η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είπε: «Ήταν άρρωστος πολύ καιρό. Νομίζω έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του η οποία είναι ηρωίδα πραγματικά». «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε» είπε μιλώντας για την Άντζελα Γκερέκου. «Αν μέχρι τώρα έζησε, αιτία ήταν η γυναίκα του» πρόσθεσε. «Λυπάμαι πολύ, παρά πολύ» ανέφερε η Ζωζώ Σταπουντζάκη. «Δεν είμαι σε κατάσταση, λυπάμαι δεν είμαι πολύ καλά» συμπλήρωσε.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr